Rondetafel - SHE

Thema Box 'Licht' voor vriendinnen

Rondetafel is ontstaan door letterlijk heel veel samen rond de tafel te zitten, door ontmoetingen die inspireerden en door gebed en gedoe heen. Wat begon met een het verlangen om als vrouwen Rond de tafel te delen over ons geloof en leven, wordt werkelijkheid door elke Rondetafel die begint. Rondetafel wil vrouwen bij elkaar brengen en uitdagen om hun geloof met elkaar te delen.

 

Themabox Licht

Met de themabox Licht van Rondetafel word je tussen de SHE-events door, samen met je vriendinnen op een out-of-the box manier uitgedaagd om te delen over je geloof en leven. Gewoon eerlijk zoals het is of juist niet.

Een seizoen lang laat deze themabox je met elkaar ontdekken wat Licht in jouw leven betekent. Hoe je erin leeft, het bent, erin wandelt, het je lichter maakt en wat je ermee kan als alles duister is.

In de box vind je voor jullie allemaal een mooi vormgegeven booklet, alle materialen en een digitale handleiding die zowel praktisch als verdiepend is. Wacht niet langer en kom samen Rond de tafel dichter bij jezelf, de ander en God. 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.