Momentum

Landelijk tienerevent speciaal voor 14 tot 17-jarigen

𝙈𝙊𝙈𝙀𝙉𝙏𝙐𝙈 🔥


Momentum is een landelijk tienerevent speciaal voor 14 tot 17-jarigen met een verlangen naar een aanraking van God! Zaterdag 3 oktober komen meer dan 200 tieners met verschillende achtergronden samen voor een gave dag vol knallende worship, inspirerende sprekers en bijzondere verhalen! De bekende aanbiddingsband Loft Worship zal vertegenwoordigd zijn, evenals sprekers als Jarno van Dijk van Kingdom Culture Ministries en Luuk Salomons van Streef!

In een tijd waarin veel events geannuleerd worden, kiest Momentum voor beweging: vele tieners raken hun geloof kwijt, omdat ze nooit een ontmoeting met God gehad hebben. Het is essentieel dat zij God op een persoonlijke manier leren kennen. Momentum biedt hen een uitgelezen kans!

Het event wordt o.a. georganiseerd door fulltime evangelist Daniël van Deutekom, bekend van tv en de documentaire Zondagskinderen, christelijke influencer Samuël Boujadi en Baruch van Beek. Het team achter Momentum heeft zelf meegemaakt hoe vormend het is om een aanraking van God te hebben tijdens de tienertijd. Hun grote wens is dat de Nederlandse jeugd Jezus gaan volgen met alles wat ze hebben!

Het event vindt plaats in De Medialoods, Galvanistraat 23C, Nijkerk. Er rijden pendelbussen vanaf Station Nijkerk naar de locatie en weer terug. Het begint om 14:00 uur en duurt tot 21:30 uur. Er zijn foodtrucks aanwezig om de tieners te voorzien in avondeten.

Stuur dit door naar tieners en ouders in jouw omgeving 🔥


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.