SHE

Persoonlijk gebed / punten voor gebedsteam 

SHE is een platform voor vrouwen om elkaar te ontmoeten, te inspireren en samen geestelijk te groeien. Het idee voor SHE komt voort uit een bijbeltekst uit Spreuken 31:25: ‘Uit haar verschijning spreken kracht en waardigheid, de dag van morgen ziet ze lachend tegemoet.’ 

We mogen vanuit kracht en waardigheid leven, zodat we onszelf en elkaar zien vanuit de ogen van onze Schepper. Wij geloven dat we door middel van het ontmoeten van anderen vrouwen elkaar kunnen bemoedigen en inspireren in geloof en waardigheid. 

Persoonlijk gebed

We geloven dat iedereen gebed nodig heeft en dat het goed doet om dit samen te doen, daarom kan je voor alles telefonisch gebedstijd ontvangen. Voorbeelden waarvoor je zou kunnen bellen zijn dat je je zorgen maakt wat het Corona-virus doet in je werk, je relatie of in je eigen gezondheid of die van familie. Misschien zie je God niet meer in de dingen die nu gebeuren en wil je graag met een ander Hem zoeken. Ook kan het zijn dat je met heel andere dingen worstelt: je hebt een bijbeltekst gelezen en je begrijpt niet wat God hier in zegt, je zoekt naar antwoorden op vragen over werk of relatie of je draagt een groot verdriet bij je wat je in Gods handen wil leggen.


Wil jij gebed ontvangen?

Eén van onze bidders belt je graag om een gebedsafspraak te maken. Laat jouw gegevens achter en iemand van het gebedsteam neemt contact met je op.