FlowRisen

Geloofsgroepen, thema avonden, kerkzoeker, blogs, zendelingen, evangelisaties

"Wij zijn een non-profit organisatie die bestaat uit enthousiaste mensen die van God houden en een passie hebben voor jongeren, ieder op zijn eigen manier. We geloven niet in religie, maar wel in een levende relatie met God door Jezus Christus. Verder geloven wij dat Jezus de weg, de waarheid, en het leven is.

Ook geloven wij dat Jezus is gestorven voor ons vanuit Zijn onvoorwaardelijke liefde en is opgestaan uit de dood zodat wij door geloof in Hem nieuw leven kunnen en mogen ontvangen. Doordrenkt van die pure liefde ervaren wij bewogenheid om uit te reiken naar mensen om ons heen, en voelen wij ons geroepen om een bemoedigende en opbouwende stem te zijn voor jongeren in heel Nederland".

ONZE MISSIE & VISIE

Flowrisen wilt jongeren laten ervaren dat een relatie met Jezus de sleutel is voor het beste leven dat je op aarde kan hebben.  Zodoende is het onze passie om een thuis te creëren voor jongeren waarbij ruimte is om jezelf te zijn, jezelf te ontdekken en je te laten vormen, en daarbij steeds meer te gaan lijken op Jezus. Dit doen we door het organiseren van leuke events waaronder wekelijkse connectgroepen, periodieke thema avonden, traingingen, en cursussen.
Daarnaast bieden we een fantastisch geloofsplatform waaronder miljoenen jongeren elke dag geïnspireerd kunnen worden door het evangelie. Bovendien verbinden we jongeren die naar de kerk willen aan een kerk in de buurt als zij hier behoefte aan hebben of hier klaar voor zijn