Stranger on the Road

Toegankelijke muziek met diepe teksten

OVER STRANGER ON THE ROAD

“Waar eenzaamheid en vervreemding in deze wereld groeiende ziektes zijn wil Stranger on the Road met muziek een vriendschap aangaan waarbij vreugde wordt verdubbeld en verdriet wordt gedeeld. Liedjes die een spiegel voorhouden en waarmee we samen willen ontdekken wie wij zijn met onze gedachten en gevoelens, wie God is en hoe we een steun voor elkaar kunnen zijn. Zo zoeken we samen een weg door het leven.”

 

Stranger on the Road is een muziekconcept en experiment bedacht door Henri Doornbos. Ontstaan vanuit een sterke drang om meer te doen met muziek, creativiteit en iets te betekenen voor mensen.

Door toegankelijke muziek met diepe teksten wil Stranger on the Road mensen bereiken die zich eenzaam voelen en zoeken naar zingeving en betekenis.

Voor die mensen wil Stranger on the Road een plek creëren waar ze herkenning vinden, hun verhaal kwijt kunnen en waar een nieuwe connecties en vriendschappen ontstaan. 

De EP “INTRO” (gemaakt met producer Adam Dekker) is het startpunt van het project om samenwerkingen aan te gaan met andere muzikanten, singer-songwriters en creatievelingen. Samen muziek, verhalen en veel meer delen is zo gaaf! Zo kunnen we van elkaar leren en samen onze weg door dit leven zoeken als “Stranger on the Road”.