Praktijk Febe

Doula - mentale ondersteuning zwangerschap/bevalling

Hoi, ik ben Rianne Versteeg en ik ben doula. Als doula bied ik mentale ondersteuning tijdens je zwangerschap, bevalling en/of de tijd daarna. Waar een verloskundige of gynaecoloog verantwoordelijk is voor het medische proces, zet ik me in voor jouw mentale welzijn. Ik geef je rust en vertrouwen door mijn aanwezigheid, tips en support tijdens de bevalling. Je kunt bij mij ook terecht voor losse consulten tijdens je zwangerschap of prille moederschap. Misschien zie je op tegen de bevalling, vind je het lastig om vertrouwen te vinden of struggle je ergens anders mee? Met mijn kennis, ervaring en grote doulahart ben ik er graag voor je. We spreken elkaar bij jou thuis of via een online Zoom-sessie. Mijn doel is dat je vol vertrouwen je bevalling tegemoet kunt gaan en dat je achteraf met een goed gevoel kunt terugkijken op deze gebeurtenis, ongeacht hoe het verliep. Ik wil dat je je gezien, gehoord en gedragen voelt.

 

Mijn bedrijf heet Praktijk Febe, genoemd naar Febe in het bijbelboek Romeinen. Zij was een dienende vrouw die anderen tot hulp en steun was. Haar naam betekent 'lichtend, stralend' en dat zegt iets over mijn verlangen: Gods licht en liefde uitstralen op de plaatsen waar ik ben.


Ben je nieuwsgierig geworden of ik ook voor jou iets zou kunnen betekenen? Je kunt meer informatie vinden op mijn website of mij een berichtje te sturen. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is ook een mogelijkheid. 

Ik kijk ernaar uit om jou tot zegen te zijn!