Woorden van Waarheid

Chr. tekstborden

Hoi!
Mijn naam is Rins en leuk dat je dit even leest. Ik beschrijf hier hoe mijn bedrijf ‘Woorden van Waarheid’ is ontstaan en wat mijn verlangen is.

Een paar jaar geleden was ik op zoek naar welke nieuwe uitdaging God voor mij had klaarliggen. Ik had in de tijd daarvoor al wel wat uitgeprobeerd, maar dat was niet van de grond gekomen. Veel langer terug heb ik ook een tijd teksten op hout gemaakt. Een aantal mensen vroeg mij of ik weer zoiets voor hen kon maken. Dat was de aanleiding om God te vragen of dit Zijn plan was voor mij. Om Hem te zoeken en te vinden, heb ik mij een tijdje teruggetrokken in de stilte. In die tijd klonken Zijn Woorden in mijn hart, waar vanuit ik zeker wist dat ik door moest gaan met bijbelteksten op hout te maken. Ik noemde het: Woorden van Waarheid. Jezus is de Waarheid, en het zijn Zijn Woorden. De tekst uit Habakuk 2:2 was een enorme bevestiging voor me. Toen ben ik mijn tekstborden via Instagram gaan aanbieden en al snel kwamen de eerste bestellingen binnen. Ik merkte Gods zegen over mijn werk, en dat zorgde ervoor dat ik me heb mogen aanmelden bij Kvk dat ik mijn webshop mocht openen.

Elk bord en canvas maak ik met veel liefde en plezier en ik vind het zo bijzonder dat Gods Woord een plek krijgt in de huizen. Zijn Woord is de Waarheid, het is een lamp voor onze voet en een licht op ons pad. De tekstborden worden zo gemaakt dat je ze makkelijk kunt lezen als je er voorbij loopt, en vaak een bemoediging is, een troost, een herinnering of een lied in je hart. Mijn gebed is dat ik tot zegen mag zijn. En Hij zal het doen! Groetjes, Rins