Bettuelle

Biblejournaling

“Biblejournalen is een creatieve manier van bijbel ‘lezen’ door middel van schrijven, tekenen, schilderen, handletteren en plakken in je bijbel. Door een tekst creatief vorm te geven verwerk je de woorden op een andere manier dan wanneer je de tekst alleen leest. Veel biblejournalers hebben ontdekt hoe verrijkend het kan zijn om Bijbelteksten te verbeelden.” – Bron: www.biblejournaling.nl

Biblejournaling is een manier om creatief je “stille tijd” met God in te vullen, om Zijn stem op een andere manier te verstaan. Het is heerlijk om in je bijbel creatief en beeldend aan de slag te gaan! Mooie dingen scheppen in het Woord van de Schepper zelf. Hem tot je laten spreken op een andere wijze. Hem aanbidden!

 

Workshops

Een heerlijk avondje creatief met Gods woord en veel leren over materialen en toepassingen op Bijbelpapier. Mijn doel is dat mensen met goede moed en een hoop inspiratie huiswaarts gaan! En dat hun Bijbel in de loop van de tijd een naslagwerk wordt van kleurige veelzeggende pagina’s… Een naslagwerk van een reis met God Zelf.