Binnen is Buiten

Online training 'Als eten niet de oplossing is'.

Online training 'Als eten niet de oplossing is'
Op weg richting vrijheid in eten en gewicht

Worstel jij met eten en/of gewicht? Of wil je afvallen maar is dat (steeds weer) een strijd? Dan ben je niet de enige. Vele mensen, en zeker ook vele christenen, kennen deze strijd. Een strijd die je uit jezelf niet kunt winnen. Maar dat hoeft ook niet, want als christenen hebben we een Hulpbron. En God wil ook in dit deel van jouw leven een rol spelen. Daarom is het zo nodig om God te gaan verweven in je omgang met eten en gewicht. 

De online training 'Als eten niet de oplossing is' is ontstaan nadat God meerdere keren had gesproken dat er een tegengeluid op internet moest komen. Om christenen te wijzen op Zijn hulp bij het afvallen en het ontwikkelen van een gezonde en ontspannen eetrelatie. Ook wij, christenen, zoeken onze houvast maar al te vaak in allerlei diëten/ regels/ methodes en mensen. We pakken van alles aan om ons gedrag te veranderen, maar als er van binnen niets verandert, dan ga je ook dat gedrag niet volhouden. Want wat van binnen is, komt naar buiten. Vandaar de naam 'Binnen is Buiten'. 

Aan de hand van Bijbelse principes en psychologische inzichten, als ook door vele oefeningen, tips en tools, begeleid de training jou op weg richting vrijheid in eten en gewicht. Geen diëten/ regels meer, maar door én met God van binnenuit veranderen. Het is echt mogelijk! Afvallen met behulp van God, door God te gaan verweven in jouw proces. Ga je ook mee op weg richting vrijheid in eten en gewicht?