Linsey

Opa ontwaakt uit coma

Met spoed moesten we naar het ziekenhuis, opa had zojuist een reanimatie achter de rug gehad. Handmatig reanimeren lukte niet meer, maar een Lucas apparaat zorgde er voor dat er weer een hartslag op gang kwam.

Eenmaal in het ziekenhuis, deed ik niks anders dan bidden.

In gebed probeerde ik realistisch te zijn naar God toe, van ‘God, als u vindt dat het zijn tijd is, dan is het zijn tijd! Maar ik zou zoooo graag willen dat opa mijn bruiloft nog mee mag maken!'

Opa heeft altijd een bijzondere rol gespeeld in mijn leven. Een soort ‘vader’ figuur kan ik wel zeggen.

Heel veel uren en tranen later, brak mijn verjaardag aan. 
Wanneer wij net de IC op liepen, werd ons medegedeeld dat opa zojuist uit zijn coma was ontwaakt! Een mooier cadeau had ik mij niet kunnen wensen!

Opa is door deze situatie tot geloof gekomen en is aanwezig geweest op mijn/onze bruiloft!! God is goed! En kan tot op de dag van vandaag nog wonderen verrichten! 🙏 .

Reactie plaatsen

Reacties

Martina
4 jaar geleden

Wat prachtig Linsey. Wat fijn voor je. Dat je opa ontwaakt is uit de coma. Dat hij op je bruiloft kon zijn èn tot geloof is gekomen. God is waarlijk goed.
God hoort waarlijk onze hartekreten.

Ik herinner mij nu dat het zusje van mijn man ooit na 9 maanden uit coma kwam. Ze is uiteindelijk 77 jaar geworden. En gedoopt toen ze 75 jaar was. Wonderbaarlijke God dienen wij.