Atelier Hemel en Aarden - Alkmaar

Keramiek atelier

In mijn atelier in Alkmaar hoop ik dat je rust vindt, dat je liefde en mededogen vindt. Mijn ervaring is dat je door het werken met het aardse van klei je ook werkelijk tot rust komt. Vanuit de rust en het er mogen zijn kunnen mooie beelden ontstaan. 

Een atelier voor vrouwen: Ben je mantelzorger? Of hol je van de ene zorgtaak naar de andere? Heb je even teveel op je bordje? Heb je gewoon even een dag behoefte aan rust, ontspanning en creatief bezig zijn? Vind je het fijn om een dag(deel), samen met andere vrouwen (vriendinnen, zussen, moeder, dochters) lekker creatief bezig te zijn. 

rust - atelier - klei 


In mijn atelier, in alle rust, uit de hectiek van het zorgen voor, heb ik een dag(deel) alle aandacht voor jou. Tijdens het werken met de klei word je opgetild uit je dagelijkse, vaak in de klei ploeterend, bestaan. Daar wordt klei kunst, levenskunst. Vogels van klei komen tot leven en gaan vliegen, het abstracte beeld wordt aards-mooi. Er kunnen verhalen ontstaan. In mijn Atelier van verhalen lees je er een aantal. 

Je wordt gezien. Je mag zijn wie je bent. Ook als je zelf denkt geen talent te hebben voor het maken van beelden van klei, zullen er mooie kunstwerken ontstaan omdat je werkt vanuit jouw eigen kunnen.