Made by W&G

Workshop/ kinderfeestje Handletteren  & Workshop "Je bent Geliefd"

Workshops

We bieden verschillende soorten workshops aan geschikt voor verschillende groepen/gelegenheden.

Workshop Handletteren

In deze workshop kunnen de deelnemers kiezen om op een product naar keuze een tekst te handletteren. Er kan gekozen worden uit een kopje, bordje, paperbag of een lijst met papier of glas. Er zijn allerlei voorbeelden en in al het benodigde materiaal wordt voorzien. Deze workshop wordt aangeboden op een door u gekozen locatie. Workshopduur is zo'n 1,5 uur. Zeer geschikt voor babyshowers, vrijgezellenfeestjes of een gezellige middag met vriendinnen.

Kosten: 15 euro p.p.    Minimale deelname van 5 personen. 

Kinderfeestje Handletteren

Ook bij kinderen is Handletteren helemaal hip en maken ze vaak met plezier iets leuks. Voor kinderen kun je een handletterworkshop reserveren. Ze mogen handletteren op een kopje, bordje of op papier in een mooi lijstje. In al het benodigde materiaal wordt voorzien. Deze workshop wordt aangeboden op een door u gekozen locatie. Workshopduur is zo'n 1 uur.

Kosten 10 euro p.k.   Minimale deelname van 8 kinderen.

Workshop  "Je bent Geliefd"

Deze workshop is zeer geschikt om met een groep vrouwen of meiden creatief bezig te zijn en tegelijkertijd een stukje diepte te geven aan het "Geliefd zijn door God".  Aan de hand van een schrijfopdracht wordt er nagedacht over Geliefd zijn en duiken we samen Gods Woord in om te ontdekken wat Hij erover zegt. Vervolgens maken we een mooi product om onszelf eraan te herinneren dat we geliefd zijn. Deze workshop wordt gegeven op een door u gekozen locatie. Workshopduur is zo'n 1,5 á 2uur.

Kosten zijn afhankelijk van groepsgrootte. Stuur een mail voor meer informatie en de mogelijkheden.